Nezaboravna ljetna romansa stigla je u knjižare!

24.04.2023

“Uvijek ćemo imati ljeto” Jenny Han slatki je završetak omiljene trilogije

Kao što smo krajem prošle godine obećali, cijela trilogija popularne tinejdžerske ljetne romanse “Ljeto kada sam postala lijepa” objavljena je unutar tri mjeseca. Stvorili smo si pritisak, no uživali smo u procesu. Ima nešto vrlo zadovoljavajuće u osjećaju da ste završili priču, da čitatelji neće čekati u neizvjesnosti kada (i, često, ako) će idući nastavak biti objavljen.  U očekivanju druge sezone serije koja se vrti na Amazon Prime-u čitatelji sada mogu pročitati priču do kraja.

U seriji će svejedno uživati jer se autorica, koja piše scenarij, potrudila napraviti neke izmjene tako da obožavatelji knjiga nisu u prednosti sa svojim znanjem kako se točno priča razvija.

Nemamo tu puno za dodati: cijela trilogija je jedno lijepo ljubavno pismo slatko-gorkih tonova. Ljeto je, imaju 17-ak godina, vole se, puni su emocija, ne znaju što ih čeka dalje u životu – ali znaju da je ono što proživljavaju jedan san iz kojeg se ne žele probuditi. Nikada više neće osjetiti ovaj tip ljubavi. Druge da, možda zrelije, no ovakvu više ne.

Cijeli serijal vrvi nekom vrstom nevinosti koja je, čini se, trenutačno nepopularna. Nema cinizma i likova koji u sebi imaju zlobe. No, nije naivan, naprotiv. Na izvrstan način utjelovljuje osjećaj slatkog nemira koji nam može pružiti samo: 1) ljeto i 2)ljubav.

Uživajte u čitanju barem onoliko koliko smo i mi!

The summer is magic…