U prodaji

Glukozna revolucija

Jessie Inchauspé

Uravnotežite razinu šećera u krvi i time steknite moć kojom ćete svoj život zauvijek promijeniti nabolje

Francuska biokemičarka, autorica bestselera i utemeljiteljica pokreta Glucose Goddess, stotinama je tisuća ljudi pomogla da unaprijede zdravlje učinivši najnovije znanstvene podatke dostupnima.

Devedeset posto osoba među nama pati zbog prevelike količine glukoze u svom organizmu – a većinom toga nismo svjesni. Simptomi? Žudnja za slatkim, iscrpljenost, neplodnost, akne, bore… I, s vremenom, dijabetes tipa 2, rak i demencija.

Služeći se najnovijim znanstvenim podacima i vlastitim pionirskim istraživanjem, Jessie Inchauspé nudi jednostavne savjete s pomoću kojih možete ublažiti svoje simptome – a da ne morate na dijetu ili se odricati hrane koju volite.

U knjizi ćete, između ostaloga, naučiti:

› kako će objedovanje hrane ispravnim redoslijedom pomoći da bez previše truda smršavite

› koji će tajni sastojak pomoći da pojedete desert a da se pritom ipak ubacite u stanje za sagorijevanje masnoća

› koje će male promjene u odabiru namirnica za doručak otključati zalihe energije i pomoći da suzbijete žudnju za slatkim.

„Jessie (poznata kao Glucose Goddess) vas vodi na zabavno i informativno putovanje kako biste shvatili na koji način hrana utječe na pojavu glukoznih šiljaka i na vaše zdravlje. Ovaj praktični vodič pun je predivnih savjeta o tome kako i što jesti; obvezno ga moraju pročitati svi koji žele razumjeti svoje tijelo i poboljšati zdravlje.“

Tim Spector, autor bestselera Što nam serviraju i profesor genetičke epidemiologije na King’s Collegeu u Londonu

––––

Glukoznu revoluciju objavljujemo u suradnji s age-tech startupom Ani Biome, čime najavljujemo izdavanje niza relevantnih, progresivnih i uzbudljivih znanstveno potkrijepljenih knjiga čiji je zajednički nazivnik metaboličko zdravlje, i kako ga postići kroz malene i svakodnevne promjene koje svatko može implementirati u svoj život. 
U nepreglednu šumu informacija donosimo probrane naslove iza kojih stoje najnovija otkrića međunarodne znanstvene zajednice, s posebnim naglaskom na prehrani i njezinoj povezanosti s upalnim procesima, te načinima kako ih prevenirati, odnosno umanjiti njihov utjecaj.
Ovom suradnjom Koncept izdavaštvo i Ani Biome žele potaknuti svijest o tome kako uz jednostavne životne preinake možemo postići veću vitalnost, razinu energije, prisutnost i kreativnost.
  • Godina izdanja: Rujan 2022.
  • Broj stranica: 280
  • Dimenzije: 13,5 x 21 cm
  • ISBN: 978-953-8326-39-4
  • Uvez: Meki s klapnama
  • Prijevod: Sanja Ščibajlo
  • Izdavac: Koncept izdavaštvo
Pročitaj više
18.45 €